Supradyn complex energy 35 tablet

Supradyn Complex Energy

Activeert je natuurlijk energie* en ondersteunt je weerstand**

  • Dagelijkse aanvulling op je voeding
  • 22 vitamines en mineralen
  • Tablet of bruistablet
Bestel direct

ONDERSTEUN ENERGIE* EN WEERSTAND**

Supradyn Complex Energy is speciaal ontwikkeld om je natuurlijke energie te activeren* en je weerstand te ondersteunen**. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies?

Neem contact met ons op!

HOE NEMEN

Eén bruistablet in een groot glas water oplossen en onmiddellijk opdrinken. Als je de tablet neemt, deze innemen met voldoende water.

WANNEER NEMEN

Ons advies is de tablet bij voorkeur bij de maaltijd (bijv. lunch) in te nemen, omdat de vet-oplosbare vitamines dan beter in het lichaam kunnen worden opgenomen. Dit komt doordat de maaltijd meestal een hoeveelheid vet bevat. Ook vitamine C kan het beste tijdens de maaltijd ingenomen worden, omdat het de opname van ijzer uit de maaltijd bevordert.

WIST JE DAT?

Wist je dat maar ongeveer een kwart van de Nederlanders de Richtlijnen Goede Voeding haalt en dus voldoet aan de richtlijnen voor groente, fruit en vis?***

beschikbaar als

35 tabletten
35 tabletten
65 tabletten
65 tabletten
30 bruistabletten
30 bruistabletten

*De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren je natuurlijke energie.
**De vitamines A, B6, B12, C en D ondersteunen je weerstand.
***Onderzoek van Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) 2015.