Behoefte aan extra energie?

Heb je behoefte aan extra energie, voel je je wel eens vermoeid of heb je soms een lusteloos gevoel? Zijn er periodes dat je minder energie hebt om ’s ochtends uit je bed te komen? Vervelend, zeker in tijden waarin juist extra inspanning van je wordt gevraagd. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor jouw vermoeidheid. Wist je dat essentiële vitamines en mineralen een belangrijke rol spelen bij de energiestofwisseling?

Vitamines voor energie

De hoeveelheid energie die je per dag hebt is van invloed op de kwaliteit van je leven. Om je energie op peil te houden, heeft je lichaam vitamines en mineralen nodig. Vitamines en mineralen halen namelijk energie uit onze voeding en spelen daarmee een belangrijke rol in onze energiestofwisseling. Vitamines en mineralen spelen een rol bij de opwekking van energie in je lichaam.

Tips voor meer energie

Een actief sociaal leven, drukte op je werk, de zorg voor je gezin: er zijn periodes dat je je moe en lusteloos kunt voelen. Hieronder enkele nuttige tips voor de veeleisende periodes waarin je minder energie hebt of je vermoeid voelt:

  • Eet gezond - Een gezond en regelmatig voedingspatroon zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Een gebalanceerd dieet met veel verse groente en fruit draagt bij aan meer energie.
  • Beweeg - Op de korte termijn lijkt dagelijks 30 min. bewegen vooral energie te kosten, maar na een poosje regelmatig bewegen krijg je juist energie.
  • Zorg voor voldoende rust – Zorg dat je 7 tot 8 uur slaapt per etmaal. Dit zorgt ervoor dat je bent uitgerust en energie hebt om de dag weer aan te kunnen. Zorg dat je ook regelmatig tijd vrijmaakt voor jezelf om dat te doen waar jij van bijkomt.

Extra energie bij vermoeidheid*?

Sta actief in het leven! Supradyn Complex Forte bevat een combinatie van 13 essentiële vitamines en 9 mineralen. Supradyn Complex Forte is speciaal samengesteld om je een steuntje in de rug te geven tijdens veeleisende periodes waarin je extra energie bij vermoeidheid goed kunt gebruiken*.

Supradyn is speciaal ontwikkeld om jouw energielevel* te ondersteunen! Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Supradyn Complex Forte

Supradyn Complex Forte

Extra energie bij vermoeidheid*

Lees meer
Bestel direct

*De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid. Neem, als aanvulling op je dagelijkse voeding, een hoog gedoseerde tablet om extra energie bij vermoeidheid te activeren.