MOE EN LUSTELOOS?

Voel je je vermoeid of word je ’s ochtends al wakker met een moe gevoel? Zeker 85% van de Nederlanders voelt zich weleens moe en bijna de helft van de mensen houdt de vermoeidheid langer dan één dag aan.* Vermoeidheid kan een impact hebben op de kwaliteit van je leven. Wat zijn oorzaken van een moe en lusteloos gevoel en wat kun je er tegen doen?

Oorzaken vermoeidheid

Een van de oorzaken van vermoeidheid is dat we een druk leven leiden. Vermoeidheid komt vaak voor in veeleisende periodes waarin er veel op je afkomt, bijvoorbeeld:

  • drukte op je werk
  • als je weerstand op de proef gesteld wordt
  • combinatie van werk en de zorg voor je gezin
  • extra mentale of fysieke inspanning
  • een ingrijpende gebeurtenis
  • kortere dagen of somber weer
  • een gebrek aan gezonde voeding

Uit een Multiscope onderzoek (augustus 2015, n=1.005) blijkt dat we weinig tijd en aandacht besteden aan het feit dat we ons moe voelen. We drinken een extra kop koffie, we slapen een ochtendje uit of we maken een ommetje in de frisse lucht.

Vitamines bij vermoeidheid

Veel mensen vragen zich af of vitamines en mineralen, eventueel in supplementvorm, extra energie bij vermoeidheid kunnen bijdragen. Hoewel vitamines en mineralen zelf geen energie leveren, spelen ze wel een belangrijke rol bij de energiestofwisseling. Ze helpen je om energie vrij te maken uit je voeding.

Extra energie bij vermoeidheid**

Sta actief in het leven! Supradyn Complex Forte geeft je als aanvulling op de voeding een steuntje in de rug tijdens veeleisende periodes waarin je de extra energie bij vermoeidheid goed kunt gebruiken**. Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding een hoog gedoseerde tablet van Supradyn Complex Forte.

Supradyn Complex Forte is speciaal ontwikkeld voor extra energie bij vermoeidheid**! Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Supradyn Complex Forte

Supradyn Complex Forte

Extra energie bij vermoeidheid*

Lees meer
Bestel bij etos.nl

*Multiscope onderzoek (augustus 2015, n = 1.005).
**De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.