ENERGIE BIJ VERMOEIDHEID

Wist je dat ruim 80% van de Nederlanders zich weleens vermoeid voelt, waarvan 39% op maandag?*

Heb je behoefte aan extra energie, voel je je wel eens vermoeid of heb je soms een futloos gevoel? Vervelend, zeker in tijden waarin juist extra inspanning van je wordt gevraagd. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor jouw vermoeidheid. Wist je dat ook essentiële vitamines en mineralen een belangrijke rol spelen bij de energiestofwisseling, zoals bijvoorbeeld vitamine B1, B2, B3, B5 en C?

*Multiscope marktpeiler 2016

VITAMINES VOOR ENERGIE

De hoeveelheid energie die je per dag hebt is van invloed op de kwaliteit van je leven. Om je energie op peil te houden, heeft je lichaam vitamines en mineralen uit bijvoorbeeld je voeding nodig. Vitamines en mineralen halen namelijk energie uit onze voeding en spelen daarmee een belangrijke rol in onze energiestofwisseling. Vitamines en mineralen spelen een rol bij het activeren van natuurlijke energie in je lichaam, zoals bijvoorbeeld vitamine B2, B3, B5 en C.

TIPS VOOR MEER ENERGIE

Een actief sociaal leven, drukte op je werk, de zorg voor je gezin: er zijn periodes dat je je moe en futloos kunt voelen. Hieronder enkele nuttige tips voor de veeleisende periodes waarin je vermoeid voelt:

  • Eet gezond - Een gezond en regelmatig voedingspatroon zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Een gebalanceerd dieet met veel verse groente en fruit draagt bij aan meer energie.
  • Beweeg - Op de korte termijn lijkt dagelijks 30 min. bewegen vooral energie te kosten, maar na een poosje regelmatig bewegen krijg je juist energie.
  • Zorg voor voldoende rust – Zorg dat je 7 tot 8 uur slaapt per etmaal. Dit zorgt ervoor dat je bent uitgerust en energie hebt om de dag weer aan te kunnen. Zorg dat je ook regelmatig tijd vrijmaakt voor jezelf om dat te doen waar jij van bijkomt.

SUPRADYN IS SPECIAAL ONTWIKKELD OM JOUW ENERGIELEVEL TE ONDERSTEUNEN!

Supradyn Complex Forte bevat een combinatie van 13 essentiële vitamines en 9 mineralen. Supradyn Complex Forte is speciaal ontwikkeld voor extra energie bij vermoeidheid**.

Het geeft je een steuntje in de rug, als aanvulling op de voeding,  in veeleisende periodes waarin je extra energie bij vermoeidheid** goed kunt gebruiken zoals drukte op je werk, als je weerstand op de proef wordt gesteld, de combinatie van werk en gezin.

Dagelijks gebruik gedurende een aaneengesloten periode wordt aanbevolen om het lichaam optimaal te voorzien van extra energie bij vermoeidheid. Supradyn Complex Forte helpt je om ook in veeleisende periodes goed te blijven functioneren.

**De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren je natuurlijke energie.