TIPS BIJ VERMOEIDHEID

Hoe kan je aan de behoeftes van een drukke levensstijl tegemoet komen, vermoeidheid verminderen en je energie terug vinden? 

Soms is het niet moeilijk om de reden te vinden waarom je vermoeid bent. De stress op de werkvloer, het ouderschap en zelfs seizoensveranderingen kunnen hun tol eisen. Maar hoe kan je je energie terug vinden?

Supradyn helpt je graag met een aantal tips!

SLAAP MEER

Voor de hand liggend, niet? Jouw lichaam heeft nood aan slaap om terug op te laden. Dus als je slaapproblemen hebt, probeer dan een nieuwe routine in te lassen, zoals rustig naar bed gaan en op regelmatige tijdstippen opstaan. Zorg ook voor een donkere en rustige slaapkamer die enkel dient om te slapen, in plaats van te internetten of TV te kijken.

VERMINDER STRESS

Het is moeilijk te vermijden, maar stress is een veel voorkomende oorzaak van vermoeidheid. Dus zal het ontdekken van de oorzaken en ermee omgaan z'n vruchten afwerpen. Als werk de grootste oorzaak is, probeer dan te kijken hoe je je werkindeling kan veranderen. Het is ook belangrijk om tijdens je vrije tijd niet meer met je werk bezig te zijn en je eigen manier te vinden om te relaxen-meditatie, een heet bad of muziek luisteren kunnen al veel helpen om je te ontspannen.

Beweeg meer

Je kan je te moe voelen om te bewegen, maar bewegen kan een positief effect op je energieniveau hebben. Dus breek de cirkel van inactiviteit en voel jezelf minder moe en meer energiek. Zelfs een dagelijkse korte wandeling van 15 minuten doet al goed.

EXTRA ENERGIE BIJ VERMOEIDHEID

Sta actief in het leven! Supradyn Complex Forte geeft je als aanvulling op de voeding een steuntje in de rug tijdens veeleisende periodes waarin je de extra energie bij vermoeidheid goed kunt gebruiken. Neem als aanvulling op je dagelijkse voeding een hoog gedoseerde tablet van Supradyn Complex Forte.

Supradyn Complex Forte is speciaal ontwikkeld voor extra energie bij vermoeidheid! De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.

Producten afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

Supradyn Complex Forte 45 bruistabletten

Supradyn Complex Forte

Als aanvulling op de voeding geeft Supradyn Complex Forte je een steuntje in de rug in veeleisende periodes waarin je extra energie bij vermoeidheid goed kunt gebruiken zoals drukte op je werk, als je weerstand op de proef wordt gesteld, de combinatie werk/gezin.

Supradyn Complex Energy 30 bruistabletten

Supradyn Complex Energy

Je dagelijkse energieniveau is belangrijk voor de kwaliteit van je leven. Supradyn Complex Energy voorziet je lichaam van dagelijkse vitamines, mineralen en sporenelementen als aanvulling om je energieniveau* en je weerstand te ondersteunen**.

Supradyn Vital 50+ 30 bruistabletten

Supradyn Vital 50+

Supradyn Vital 50+ is een multivitamine ter aanvulling op de voeding speciaal ter ondersteuning van je energieniveau en om geestelijk en lichamelijk vitaal te blijven. De formule bevat ook een natuurlijk olijfextract.