MULTIVITAMINE: ALS AANVULLING OP JE VOEDING!

Als je iedere dag gezond eet krijg je in principe alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Door een druk en actief leven, schiet een gezond en uitgebalanceerde maaltijd er soms bij in. In zo’n geval kan het wenselijk zijn een multivitamine te gebruiken zodat je lichaam alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen binnenkrijgt om je dagelijkse energieniveau op peil te houden.

WAT IS EEN GOEDE MULTIVITAMINE?

Wat een goede multivitamine is, afgestemd op jouw specifieke behoefte, is helaas niet zo eenvoudig te zeggen. De één kan dagelijks behoefte hebben aan extra energie bij vermoeidheid. Een ander misschien juist alleen in drukke, veeleisende periodes, bijvoorbeeld wanneer er een ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt.

Ook leeftijd speelt een rol in het vinden van een geschikte multivitamine: je lichaam heeft in bepaalde levensfases een specifieke behoefte aan vitamines en mineralen. Bijvoorbeeld als je zwanger bent, of een multivitamine 50+ met vitamines en mineralen die specifiek is samengesteld om na je 50e levensjaar fit en vitaal te blijven.

Wil je weten welke specifieke multivitamine variant het meest geschikt is voor jouw specifieke behoefte? Bekijk onze diverse Supradyn producten die helpen bij energie & vermoeidheid, weerstand en vitaliteit.

SUPRADYN: NR. 1 MULTIVITAMINE IN EUROPA

Ons doel is om jou te helpen met een energiek en gezond leven. Wij zijn trots dat we, dankzij jullie, het nummer 1 multivitamine merk van Europa zijn op basis van verkopen!

* IMS Health R4B, MAT oktober 2015 (verkochte eenheden: 18,5 Mio)

ACTIEF IN HET LEVEN

Sta actief in het leven! Supradyn voorziet je lichaam van alle dagelijkse vitamines, mineralen en sporenelementen ter aanvulling op je voeding.

Supradyn heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring verschillende multivitamines ontwikkeld, specifiek afgestemd op verschillende behoeftes:

Supradyn Complex Forte is een hoog gedoseerde multivitamine, speciaal voor extra energie bij vermoeidheid tijdens veeleisende periodes. De vitamines B2, B3, B5, B6, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren extra energie bij vermoeidheid.

Supradyn Complex Energy is een multivitamine voor dagelijkse ondersteuning van je energieniveau en weerstand. De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer activeren je natuurlijke energie. De vitamines A, B6, B12, C en D ondersteunen je weerstand.

Supradyn Vital 50+ is een multivitamine speciaal ter ondersteuning van je energieniveau om geestelijk en lichamelijk vitaal te blijven. De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer ondersteunen je energieniveau en houden je vitaal zodat je de dingen kunt blijven doen die je graag doet. De mineralen ijzer jodium en zink zijn goed voor het geheugen en behoud van een heldere geest.

Producten afgestemd op jouw persoonlijke behoefte

Supradyn Complex Forte 45 bruistabletten

Supradyn Complex Forte

Als aanvulling op de voeding geeft Supradyn Complex Forte je een steuntje in de rug in veeleisende periodes waarin je extra energie bij vermoeidheid goed kunt gebruiken zoals drukte op je werk, als je weerstand op de proef wordt gesteld, de combinatie werk/gezin.

Supradyn Complex Energy 30 bruistabletten

Supradyn Complex Energy

Je dagelijkse energieniveau is belangrijk voor de kwaliteit van je leven. Supradyn Complex Energy voorziet je lichaam van dagelijkse vitamines, mineralen en sporenelementen als aanvulling om je energieniveau* en je weerstand te ondersteunen**.

Supradyn Vital 50+ 30 bruistabletten

Supradyn Vital 50+

Supradyn Vital 50+ is een multivitamine ter aanvulling op de voeding speciaal ter ondersteuning van je energieniveau en om geestelijk en lichamelijk vitaal te blijven. De formule bevat ook een natuurlijk olijfextract.