SUPRADYN VITAL 50+

SUPRADYN VITAL 50+

Je bent vitaal, blijf vitaal*

  • Speciaal afgestemd op de behoefte van vijftigplussers
  • Met vitamine D en natuurlijk olijfextract
  • Tablet of bruistablet
Bestel bij etos.nl

JE BENT VITAAL, BLIJF VITAAL

Supradyn Vital 50+ is speciaal ontwikkeld voor de veranderende behoefte aan vitamines en mineralen bij het ouder worden om je energieniveau te ondersteunen* en geestelijk** en lichamelijk* vitaal te blijven. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!

HOE NEMEN

Eén bruistablet in een glas water oplossen en onmiddellijk opdrinken. Als je de tablet van Supradyn Vital 50+ neemt, deze innemen met voldoende water.

WANNEER NEMEN

Ons advies is de tablet bij voorkeur bij de maaltijd (bijv. lunch) in te nemen, omdat de vet-oplosbare vitamines dan beter in het lichaam kunnen worden opgenomen. Dit komt doordat de maaltijd meestal een hoeveelheid vet bevat. Ook vitamine C in Supradyn Vital 50+ kan het beste tijdens de maaltijd ingenomen worden, omdat het de opname van ijzer uit de maaltijd bevordert.

WIST JE DAT?

Wist je dat Nederlanders naarmate ze ouder worden zich sneller vermoeid kunnen voelen?***

Beschikbaar als

35 tabletten
35 tabletten
95 tabletten
95 tabletten
30 bruistabletten
30 bruistabletten

*De vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, het mineraal magnesium en het sporenelement ijzer ondersteunen je energieniveau en houden je vitaal zodat je de dingen kunt blijven doen die je graag doet.
**De mineralen ijzer jodium en zink zijn goed voor het geheugen en behoud van een heldere geest.
***Multiscope Supradyn-onderzoek, 2015